Συνεργαστείτε μαζί μας

Η Ελλάδα είναι εξαιρετικά ελκυστική για προσέλκυση ψηφιακών νομάδων. Πως μπορούμε να βάλουμε και εμείς ένα χεράκι.

Μια τάση για τηλεργασία που αναπτύχθηκε παράλληλα με την ψηφιακή τεχνολογία και τις τηλεπικοινωνίες, μετατράπηκε σε έκρηξη λόγω της πανδημίας. Εκατομμύρια άνθρωποι τη γνώρισαν  και οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να την αξιοποιούν ως απλοί τηλεργαζόμενοι (remote workers) ή και ως ψηφιακοί νομάδες  (digital nomads).  

Η αναδυόμενη αυτή αγορά συμπληρώνεται από την ανάγκη κοινωνικοποίησης για τους “εργαζόμενους από το σπίτι” οι οποίοι προτιμούν, συνήθως, να εργάζονται “κοντά στο σπίτι” και επιλέγουν κοινόχρηστους χώρους εργασίας (coworking places), μαζί με τους διερχόμενους  ψηφιακούς νομάδες.

Αντικειμενικά, αναδύονται μοναδικές προκλήσεις για χώρους φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια), αλλά και για εν δυνάμει κοινόχρηστους χώρους εργασίας – coworking places (καφέ, πολιτιστικούς οργανισμούς, βιβλιοθήκες, άλλα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια) και συνολικά για τουριστικούς προορισμούς.

Σκοπός της πύλης μας greecefornomads.gr είναι να προσφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της ομάδας μας, ως ψηφιακών νομάδων ή τηλεργαζόμενων και να ενημερώσει για τις εξελιξεις της συγκεκριμένης αγοράς. Απώτερος στόχος μας είναι να λειτουργήσει ως καταλύτης για τη δημιουργία μιας Ελληνικής κοινότητας αλληλοϋποστήριξης, για την προσαρμογή στις ανάγκες των ψηφιακών νομάδων. Να φέρει σε επαφή όσους έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν να βελτιώσουν την ελκυστικότητα της επιχείρησής τους ή/και της περιοχής τους, με όσους μπορούν να τους βοηθήσουν σε αυτό.

Μεταξύ των δωρεάν υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η αξιολόγηση της επιχείρησης ή της περιοχής σας, οι αρχικές συμβουλές προσαρμογής, η ανάλυση των αναγκών επικοινωνίας σας και η διαρκής ενημέρωση για την αγορά των ψηφιακών νομάδων, τις ευκαιρίες, τις καλές πρακτικές κλπ.

Μετά την προσαρμογή και τη δέσμευσή σας για τις υποδομές και τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να προβληθείτε δωρεάν στο greecefornomads.com, τη Διεθνή Πύλη προσέλκυσης ψηφιακών νομάδων στην Ελλάδα.

Γιατί τώρα δεν είστε μόνοι σας!

Δημιουργούμε την Ελληνική κοινότητα υποστήριξής σας
greecefornomads.gr

Σας προβάλλουμε στη Διεθνή πύλη προσέλκυσης ψηφιακών νομάδων greecefornomads.com